Cascaval cu mamaliga

Printeaza

Cascaval cu mamaliga din: cascaval afumat de vita sau de oaie, mamaliga.

Ingrediente:Cascaval cu mamaliga

  • caşcaval afumat de vitâ sau oaie
  • mămăligă fierbinte

 

Mod de preparare:

Caşcavalul se taie în feliuţe subţiri de 3-5 mm, care se introduc într-o bucată de mămăligă fierbinte (se împănează mămăliga).

Se lasă cel puţin 3-4 minute, pentru ca feliutele de caşcaval să se topească partial.

Caşcavalul se mănâncă fierbinte, iar restul mămăligii se consumă cu alte preparate, ca de exemplu ochiuri, omletă sau salate de legume.

Ca şi în cazul caşcavalului la capac, recomandăm utilizarea caşcavalului afumat de Brădet sau Galeş (Argeş).

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.