Friptură de Rață cu Sos de Afine și Balsamic: Deliciul Culinar al Combinației Perfecte din: piept de rata, sare, piper, ulei de masline, afine, otet balsamic, miere, supa, unt, rozmarin. În această rețetă de Friptură de Rață cu Sos de Afine și Balsamic, veți descoperi o combinație gustativă cu adevărat remarcabilă. Carnea suculentă de rață […]
Reteta zilei: Friptura de vitel la cuptor
PrinteazaFriptura de vitel la cuptor din: unt, ulei, ceapa verde, telina pesmt, patrunjel, carne de vitel, sare, piper.
Ingrediente:
- 25g unt
- 1 lingura ulei
- 1 fir ceapa verde
- 1 telina, tocata
- 50g pesmet
- 50g pătrunjel
- 900g carne de vitel
- sare si piper negru
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Se încălzesc untul și uleiul într-o tigaie. Adaugati ceapa verde si telina.
Rumeniti cateva minute, apoi opriti focul si incorporati pesmet, pătrunjel și asezonati cu sare si piper.
Se întinde umplutura peste carne, rulati, apoi adaugati intr-o punga care se poate introduce in cuptor.
Așezați punga cu carnea de vitel intr-o tava si dati la cuptor 1 ora.
Scoateti din cuptor si desfaceti punga. Incercati cu o furculita daca este patrunsa.
Lasati sa se odihneasca aproximativ 10-15 minute. Feliati si serviti.
Friptura de vitel la cuptor
Pofta buna!
Friptură de Porc cu Rozmarin și Cartofi
Friptură de Porc cu Rozmarin și Cartofi din: cotlet de porc, cartofi, ulei de masline, rozmarin, usturoi, sare, piper, frunze de rozmarin. Friptura de porc cu rozmarin și cartofi este un fel de mâncare reconfortant și plin de arome, potrivit pentru o cină în familie sau pentru ocazii speciale. Acest fel de mâncare simplu de […]
Friptura de oaie cu rozmarin din: carne de oaie, ulei de masline, usturoi, rozmarin, sare si piper. Carnea de oaie se fragezeste si capata o aroma intensa datorita marinadei cu rozmarin, iar timpul petrecut la cuptor aduce un aspect frumos rumenit si o textura delicioasa. Servita alaturi de garnitura preferata sau alaturi de o salata […]