Gogosele din cascaval

Printeaza

Gogosele din cascaval din: cascaval sau svaiter, oua, faina, ulei.

Ingrediente:Gogosele din cascaval

  • 200 g caşcaval tare (sau şvaiţer) ras
  • 4 albuşuri crude
  • făină
  • ulei

 

Mod de preparare:

Caşcavalul ras mărunt se amestecă cu cele 4 albuşuri. Din compoziţie se iau cantităţi mici (cât o nucă), din care se modelează cu mâna mici sfere. Acestea se trec prin făină, apoi se rumenesc în baie de ulei.

Se servesc fierbinţi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.