Sufleu de telina

Printeaza

Sufleu de telina din: telina, zahar, oua, parmezan, pesmet, sos.

Ingrediente:Sufleu de telina

  • 1 kg ţelină
  • 30 g zahăr
  • 4 ouă
  • 100 g parmezan ras
  • o lingură pesmet
  • sos alb

 

Mod de preparare:

Ţelina se curăţă, se spală, se fierbe, se trece prin sită şi se amestecă bine cu zahărul, gălbenuşurile, parmezanul ras, sosul alb, pesmetul şi albuşurile bătute spumă.

Se pune totul într-o formă, se coace 20 de minute, şi se serveşte fierbinte, cu sos de smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.