Budinca cu carne de vitel

Printeaza

Budinca cu carne de vitel din: carne de vitel, oua, pesmet, sare, unt.

Ingrediente:Budinca cu carne de vitel

  • 20 g carne de viţel
  • 3 ouă
  • o lingură jumă­tate de pesmet
  • sare
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Carnea se trece de două-trei ori prin maşina de tocat şi după aceea prin sită.

Se amestecă, apoi, cu gălbenuşurile, timp de 30 de minute, se adaugă pesmetul (cernut printr-o sită fină), sarea, albuşurile bătute spumă tare.

Se amestecă totul uşor, se pune într-un vas de Jena, se înfăşoară vasul acoperit într-un şervet şi se fierbe în apă clocotită timp de o oră şi jumătate.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.