Supa de ciuperci cu patrunjel

Printeaza

Supa de ciuperci cu patrunjel din: ciuperci, morcov, patrunjel, ou, ulei, sare, patrunjel radacina.

Ingrediente:Supa de ciuperci cu patrunjel

  • 1/2 kg ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel (rădăcină)
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Ciupercile crude sunt spălate bine şi tăiate, apoi se călesc (se prăjesc înăbuşit) într-o tigaie până ce se moaie bine.

Separat, se fierbe zarzavatul întreg sau tăiat în jumătăţi, în 2 I apă. Când zarzavatul a fiert, supa se strecoară şi în ea se pun ciupercile călite. Se mai dă în clocot de 2-3 ori, apoi se ia de pe foc.

Când supa s-a mai răcit pufin, se pune în ea oul bătut, se potriveşte de sare şi înainte de a fi servită se presară pătrunjelul verde, tocat mărunt.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.