Limba de mare cu banane

Printeaza

Limba de mare cu banane din: limba de mare, banane, unt, curry, faina, sare, piper.

Ingrediente:Limba de mare cu banane

  • 12 fileuri de peşte
  • 6 banane
  • 125 g unt
  • 1 linguriţă curry pudră
  • 75 g făină de grâu
  • sare
  • piper măcinat

 

Mod de preparare:

Se curăţă bananele şi se taie în două, pe lungime. Se dau prin făină fileurile de peşte şi se prepară în tigaie, la foc mic, în jumătate din cantitatea de unt.

Se sărează şi se piperează, după gust. In restul de unt, într-o altă tigaie, se prepară bananele. Se scot împreună pe platoul de servire, alternându-se.

Se servesc pudrate cu curry.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.