Tocanita de ciuperci cu morcovi

Printeaza

Tocanita de ciuperci cu morcovi din: ciuperci, ceapa, rosii, usturoi, cimbru, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita de ciuperci cu morcovi

  • un kg ciuperci
  • o ceapă
  • 500 g roşii de gătit
  • 3 căţei usturoi
  • 2-3 fire cimbru proaspăt
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se pun la fiert şi se lasă până se înmoaie.

Intre timp, în ulei se pune ceapa la călit şi se presară cu sare. Se adaugă roşiile fără pieliţe şi usturoiul pisat şi se lasă la fiert 10 minute.

Se adaugă ciupercile, se pune cimbrul, se potriveşte de sare şi piper şi se mai lasă 10 minute pe foc, eventual adăugând puţină apă în care au fiert bureţii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.