Cârnați de Casa Plini de Savoare din: carne de porc, carne de vita, coriandru, chimion, paprika afumata, usturoi, sare, piper, mate. Savurează gustul inovator al acestor cârnați , o rețetă unică ce combină carne de calitate superioară cu o selecție de mirodenii exotice. Perfect pentru cei care iubesc să experimenteze în bucătărie, această rețetă aduce […]
Reteta zilei: Carnati de porc cu cartofi si bacon
PrinteazaCarnati de porc cu cartofi si bacon din: ulei, bacon, ceapa, usturoi, carnati de porc, cartofi, sare, piper, crutoane.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei
- 4 felii bacon, tăiat în bucăți
- 2 cepe mari, tocate
- 2 catei de usturoi, zdrobit
- 8 cârnați de porc
- 4 cartofi
- 1/4 lingurița salvie proaspata
- 300ml supa de pui
- sare si piper
- crutoane, pentru servire
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Se unge un vas termorezistent mare.
Se încălzește ulei într-o tigaie. Se incorporeaza bacon și gatiti timp de 2 minute, apoi se adaugă ceapa și gatiti timp de 5-6 minute.
Se adauga usturoiul si mai gatiti timp de 1 minut, apoi se scoate amestecul din tigaie si se pastreaza deoparte.
Adăugați cârnații in tigaie și rumeniti timp de 5-6 minute.
Aranjam cartofii în vasul pregătit. Se toarna amestecul de bacon si ceapa peste.
Se condimentează cu sare și piper și se presară cu salvie proaspete.
Se toarnă supac și cârnații. Se acoperă și se da la cuptor timp de 1 oră.
Se serveste fierbinte cu crutoane.
Carnati de porc cu cartofi si bacon
Pofta buna!
Cârnați Picanți – O Rețetă Picantă și Plină de Gust
Cârnați Picanți – O Rețetă Picantă și Plină de Gust din: carne de porc tocata, slanina de porc, usturoi, boia de ardei iute, paprika, cimbru, coriandru, piper, sare, mat de porc. În inima tradițiilor culinare românești, cârnații casnici ocupă un loc de onoare. Această rețetă propune o variantă plină de gust și caracter, ideală pentru […]
Mi-ai facut pofta de niste carnati 🙂