Friptura de porc cu sos de zmeura din: fileuri de porc, zmeura, mustar, cimbru, ulei, zahar, sare, piper. Ingrediente: 2 fileuri de porc 200 g zmeură 1 limetă 1 lingură muştar 2 fire de cimbru 100 ml ulei de măsline 1 linguriţă de zahăr sare şi piper negru după gust Mod de preparare: Pasaţi […]
Friptura de porc la tava cu broccoli
PrinteazaFriptura de porc la tava cu broccoli din: ceafa de porc, ulei, sare, piper, condimente, morcovi, dovlecei, cartofi, broccoli.
- 800 g ceafă sau cotlet de porc
- ulei
- sare
- piper măcinat
- 1 pahar vin alb
- condimente pentru carne de porc
- 2 morcovi
- 2 dovlecei tineri
- 3 cartofi
- 300 g bucheţele de broccoli
Mod de preparare:
Tai carnea în felii groase de 2 cm, o presari cu sare şi piper şi o aşezi în tavă.
O ungi cu ulei şi o stropeşti cu vin, apoi introduci tava în cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ 50 de minute.
In acest timp, ai grijă să o întorci din când în când şi să o stropeşti cu sosul din tavă, iar dacă e nevoie, să mai adaugi apă în tavă.
Când carnea e aproape gata, cureţi legumele şi le tai după preferinţă.
Le înăbuşi într-o cratiţă cu puţin ulei şi apă.
Pofta buna!
poate iti place si:
Friptura de porc cu prune si caise
Friptura de porc cu prune si caise din: cotlet de porc, prune, caise, ceapa, nuca, unt, scortisoara, sare, piper, vin. Ingrediente: 1,5 kg cotlet de porc 20 de prune uscate 14-16 caise uscate 2 cepe 200 g miez de nucă 2 linguri cu unt 1 lingură cu scorţişoară pulbere 1 linguriţă cu sare 1 linguriţă cu piper […]
Friptura de porc cu sote de cartofi
Friptura de porc cu sote de cartofi din: friptura de porc, sare, unt, patrunjel, cartofi rosii, ulei de rapita, usturoi. Ingrediente: 1 bucata friptura de porc sare 1 lingurita unt patrunjel proaspat tocat, dupa gust 500gr cartofi rosii, mici 1-2 lingurite ulei de rapita patrunjel tocat si usturoi, pentru servire Mod de preparare: Spalati […]
Friptura de porc marinata la gratar
Friptura de porc marinata la gratar din: cotlete de porc, vin rosu, sare, piper boabe, rozmarin, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc 1 pahar vin rosu sare piper boabe rozmarin cimbru Mod de preparare: Prepari marinada din vinul rosu, amestecat cu boabele de piper, sarea, cimbrul si rozmarinui taiate si asezi cotletete. Lasi carnea […]
Pofta buna!