Faguri cu crema

Printeaza

Faguri cu crema din: oua, zahar, ulei, faina, cacao, unt.

Ingrediente:Faguri cu crema

Pentru aluat:

  • 4 ouă
  • 8 linguri zahăr
  • 12 linguri ulei
  • 12 linguri făină

Pentru cremă:

  • 4 ouă
  • 2 ceşti zahăr
  • 2 linguri cacao
  • puţin unt

 

Mod de preparare:

Mixezi ouăle cu zahărul, adaugi uleiul, apoi făina cernută şi omogenizezi. Faci biluţe de dimensiunea nucilor, pe care le coci în aparatul special pentru faguri.

Fierbi la bain-marie ouăle cu zahărul şi cacaua. După ce crema s-a îngroşat, o iei de pe foc şi, când e călduţă, încorporezi puţin unt.

Umpli fagurii cu cremă, pfesându-i uşor, ca să se lipească bine. Sunt mai buni a doua zi, după ce s-au mai înmuiat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.