Rulada de pui cu sos de mure

Printeaza

O reteta de rulada cu piept de pui si bacon, branza cu mucegai, smantana, oua, pesmet, faina, cocaze rosii, frisca, sare, piper, ulei, salata verde si sos de mure.

Ingrediente:Rulada de pui cu sos de mure

  • 4 piepturi de pui
  • 8 felii de bacon
  • 8 felii de brânză cu mucegai
  • două lin­guri de smântână
  • 3 ouă
  • 150 g pesmet
  • 50 g făină
  • 200 g mure
  • 100 g coacăze roşii
  • 250 ml frişca
  • sare
  • piper
  • ulei
  • salată verde

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se pun ouăle, smântână, sarea şi piperul. Piepturile de pui se dezosează, se spală, se scurg de apă şi se bat uşor cu ciocanul de şniţele, ca să capete aspectul unor foi.

Se ung pe o parte cu pastă din castron, se condimentează, se aşază în mijloc feliile de bacon şi cele de brânză. Se rulează, se trec prin com­poziţia din castron, apoi prin pesmetul amestecat cu făină.

Se prăjesc în ulei încins, se scot pe un şervet absorbant, apoi se păstrează la cald într-un castron. Intr-un bol se pun frişca şi murele spălate, se pasează cu un blender şi compoziţia se lasă într-un castron.

Salata verde se rupe bucăţele, se amestecă bine cu coacăzele spălate şi se serveşte alături de rulada de pui feliată şi de sosul de mure. Ruladele se pot pregati si la cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.