Sufleu de varza cu cascaval

Printeaza

Sufleu de varza cu cascaval din: varza, unt, smantana, faina, pesmet, cascaval, oua, sare.

Ingrediente:

  • 800 g varză albă
  • 100 g unt
  • 100 ml smântână
  • o linguriţă făină
  • o lingură pesmet
  • 25 g caşcaval
  • 3 ouă
  • sare

 

Mod de preparare:

Sufleu de varza cu cascaval: Se curăţă, se spală şi se opăreşte varza, după care se “taie fideluţă şi se amestecă împreună cu: untul ^7 5 g) frecat cu făină, smântână (75 g), caşcavalul ras, sarea, gălbenuşurile şi la urmă albuşurile bătute spumă.

într-o formă unsă şi tapetată cu pesmet, se toarnă compoziţia, se adaugă deasupra restul de unt, smântână şi pesmetul, .se pune în cuptorul încins la foc iute, timp de 20 de minute.

Se serveşte fierbinte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.