Varza cu bulion

Printeaza

Varza cu bulion din: varza, untdelemn, bulion de rosii, faina, ceapa, sare.

Ingrediente:Varza cu bulion

  • o farfurie de varză tăiată subţire
  • 3 linguri untdelemn
  • un pahar bulion de roşii mai puţin concentrat
  • o lingură făină
  • o ceapă mică
  • sare

 

Mod de preparare:

Se căleşte ceapa tocată mărunt în untdelemnul încins, se adaugă varza care a fost sărată şi stoarsă bine. Când varza s-a înmuiat, se pune făina, se amestecă bine, se stinge cu bulion, iar dacă e prea groasă se subţiază cu puţină apă, se sărează şi se dă la cuptor, ca să scadă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.