Jeleu de visine cu miere

Printeaza

Jeleu de visine cu miere din: suc de visine, miere, lichior de fructe, zahar.

Ingrediente:

  • 750 ml suc de vişine
  • 250 g miere
  • 8 cl lichior de fructe
  • 1 pachet de zahăr vanilat
  • 500 g zahăr gelifiant 2:1

 

Mod de preparare Jeleu de visine cu miere:

Sucul de vişine se obţine fie în oala cu aburi, fie într-o cratiţă normală, prin strecurarea printr-un şervet curat.

Se lasă la răcit, apoi se adaugă mierea, zahărul gelifiant şi zahărul vanilat.

Se da în clocot, se adaugă lichiorul de fructe, se face proba şi  se toarnă în borcane.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.