Sos de urda pentru paste

Printeaza

Sos de urda pentru paste din: urda, costita afumata, rosii, sare, nucsoara.

Ingrediente:Sos de urda pentru paste

  • 1/2 kg urdă
  • 200 g costiţă afumată
  • 100 g unt
  • 1 kg roşii
  • sare
  • nucşoară

 

Mod de preparare:

Căliţi uşor costiţa afumată (tăiată felii subţiri) în tigaie fără grăsime şi scoateţi produsul pe o farfîirie după 5-6 min..

Curăţaţi roşiile, tăiaţi-le felii subţiri, puneţi-le în tigaie cu unt, lăsaţi să fiarbă 1/4 oră. Adăugaţi urda fărâmiţată, sare şi praf de nucşoară, omogenizaţi şi amestecaţi feliile de costiţă.

Serviţi cald, cu paste fierte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.