Rosii felii cu telemea
PrinteazaRosii felii cu telemea din: rosii, telemea, busuioc, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 4 roşii
- 300 g telemea de oaie sau de capră
- 1 linguriţă cu busuioc tocat
- sare
- piper
- 2 linguri cu ulei de salată sau ulei de măsline
Mod de preparare Rosii felii cu telemea:
Spălaţi roşiile, înlăturaţi-le codiţele şi tăiaţi-le pe latul lor în felii groase de 1-2 cm.
Aşezaţi-le pe un platou, stropiţi-le cu ulei, apoi săraţi şi piperaţi.
Tăiaţi brânza felii groase de 1 cm, după ce aţi spălat-o în apă rece şi aţi desărat-o (dacă e cazul), aşezaţi feliile de brânză peste feliile de roşii, decoraţi cu busuioc tocat fin şi puneţi la rece pentru 15 minute.
Serviţi cu pâine proaspătă.
Pofta buna!