Piersici vanilate

Printeaza

Piersici vanilate din: piersici, apa, zahar, vanilie, lamaie, piscoturi.

Ingrediente:

  • 8 piersici coapte
  • 6 linguri cu apă
  • 6 linguri cu zahăr
  • vanilie
  • 1/2 lămâie
  • 20 pişcoturi

 

Mod de preparare Piersici vanilate:

Curăţaţi persicile de coajă şi de sâmburi, puneţi-le în strecurătoare, scufundaţi- le în apă clocotindă 2 minute.

Faceţi separat un sirop din zahăr, vanilie, apă şi zeamă de lămâie, pe care-l fierbeţi 10 minute, răciţi-l şi turnaţi-l peste fructe.

Serviţi în cupe, cu pişcoturi.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.