Risotto din quinoa din: quinoa, ceapa, ulei, vin, supa de legume, sofran, rosii cherry, tarhon, mascarpone, parmezan. Ingrediente: 250 g quinoa 1 ceapa 2 linguri ulei de masline 200 ml vin alb 800 ml supa de legume 1 praf sofran 80 g rosii cherry 1 fir tarhon 2 linguri mascarpone 30 g parmezan ras Mod […]
Reteta zilei: Risotto cu ricotta si parmezan
PrinteazaRisotto cu ricotta si parmezan din: ulei de masline, ceapa, risotto, supa de pui, ricotta, busuioc, parmezan, sare, piper.
Ingrediente:
- 3 linguri ulei de masline
- 1 ceapa, tocata marunt
- 275g risotto
- 1 l supa de pui fierbinte
- 175g brânză ricotta
- 50g frunze proaspete de busuioc, fin tocat, plus suplimentar pentru ornat
- 75g parmezan ras
- sare și piper negru măcinat
Mod de preparare:
Se încălzește uleiul intr-o tigaie si gatiti ceapa la foc mic, cateva minute.
Incorporati orez. Gatiti timp de câteva minute, amestecând constant, până când boabele de orez sunt bine acoperite cu ulei.
Se toarnă aproximativ un sfert din supa. Gatiti, amestecand, pana cand supa a fost absorbita, apoi se adaugă un alt polonic.
Continuați în acest mod, adăugând supa pe masura ce este absorbita.
Pneti ricotta intr-un castron și se amestecati un pic cu o furculiță.
Incorporati ușor în risotto, împreună cu busuioc tocat si parmezan ras.
Gustati și ajustati, dupa gust. Se acoperă și se lasă să stea timp de 2-3 minute inainte de servire.
Garnisiti cu frunze de busuioc si serviti.
Risotto cu ricotta si parmezan
Pofta buna!
poate iti place si:
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-risotto-ricotta-parmezan html