Lasagna clasică din: lasagna, carne de vita, ceapa, usturoi, sos de rosii, ulei de masline, oregano, busuioc, branza ricotta, mozzarella, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 9 foi de lasagna uscate 500 g carne de vită sau amestec carne de vită și porc (tocată) 1 ceapă mare (tocată mărunt) 2 căței de usturoi (tocați) 800 g […]
Carnati taranesti de porc
PrinteazaCarnati taranesti de porc din: carne de porc, slanina, sare, cartofi, piper, boia, cimbru, usturoi, mate de porc.
Ingrediente:
- 1 kg carne de porc
- 300 g slănină
- 1 lingură cu sare
- 300 g cartofi fierţi
- piper
- boia iute
- cimbru
- usturoi
- maţe subţiri de porc
Mod de preparare:
Carnati taranesti de porc: Treci carnea prin maşină, frămânţi cu sarea şi restul ingredientelor, laşi la rece 24 de ore.
A doua zi adaugi slănina tăiată cubuleţe, cartofii fierţi daţi pe râzătoare şi puţină boia iute. Frămânţi bine, umpli maţele subţiri pe care le-ai tăiat bucăţi de 1 m.
Ii afumi 2-3 zile şi îi consumi fripţi pe grătar sau prăjiţi în tigaie fără grăsime.
Pofta buna!
Gogosari – Proprietati, beneficii pentru sanatate si retete
Gogosari – Proprietati, beneficii pentru sanatate si retete. Gogoșarii sunt un tip de ardei gras, roșii și rotunzi, care sunt folosiți în bucătăria multor culturi din întreaga lume. Aceștia sunt populari pentru gustul lor dulce, dar au și o serie de beneficii pentru sănătate. Iată mai multe informații despre gogoșari, beneficiile lor pentru sănătate, proprietățile […]