Ardei capia umpluti cu branza dulce
PrinteazaArdei capia umpluti cu branza dulce din: ardei, branza, marar, ceapa, salata, oua, smantana.
- 6-8 ardei capia mari
- 200 g brânză dulce
- 100 g brânză de burduf sau brânză cu mucegai
- mărar tocat
- ceapă verde
- frunze de salată
- 3 ouă fierte tari
- smântână
Mod de preparare:
Curăţaţi ardeii şi spălaţi-i, tăiaţi căpăcele în jurul cozilor, scoateţi seminţele, lăsaţi să se scurgă. Amestecaţi brânza dulce cu cea de burduf, omogenizaţi, adăugaţi ceapă tocată şi mărar, subţiaţi amestecul cu smântână.
Umpleţi ardeii şi aşezaţi-i pe platou mare, ornat cu frunze de salată, alternând culoarea ardeilor cu felii de ou fiert tare.
Serviţi fară să ţineţi la rece, cu pâine proaspătă de casă.
Pofta buna!