Ciorba de pastai acrita cu agurida si prune verzi

Printeaza

Ciorba de pastai acrita cu agurida si prune verzi din pastai galbene, agurida, prune verzi, cartofi, ceapa verde, morcovi, marar si leustean.

Ingrediente :

  • 3-4 cartofi
  • 300 g păstăi galbene
  • 1 legătură ceapă verde
  • 3 morcovi
  • 1 mână de agu­ridă (struguri necopţi)
  • 5-6 prune verzi
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură leuştean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, ceapa verde şi morcovii, le tai după cum îţi place şi le pui la fiert în apă cu un praf de sare. Cureţi şi speli păstăile, le tai bucăţi şi le adaugi în oală când zeama clocoteşte.

In acest timp, fierbi agurida şi prunele în vase separate cu apă cât să le acopere. După ce au fiert, le treci prin sită şi cu zeama obţinută acreşti ciorba.

Potriveşti de sare şi piper şi presari verdeaţa tocată.

Ciorba de pastai acrita cu agurida si prune verzi

Ciorba de pastai acrita cu agurida si prune verzi

 

Pofta buna!

 

 

 

Ciorbă de Fasole Verde și Dovlecei

Ciorbă de Fasole Verde și Dovlecei – o masă ușoară și nutritivă. Plină de legume proaspete și arome delicioase, această ciorbă este perfectă pentru prânz sau cină. Ingrediente: Fasole verde (300g): Fasolea verde este bogată în fibre și vitamine, contribuind la sănătatea sistemului digestiv și la întărirea sistemului imunitar. Dovlecei (2 buc): Dovleceii adaugă o […]

Ciorbă de Rădăcinoase

Ciorbă de Rădăcinoase: Prânz Nutritiv și Sănătos – perfect pentru zilele răcoroase și pentru momentele în care dorești o masă sănătoasă. Această ciorbă este bogată în vitamine și minerale datorită diversității de rădăcinoase folosite, precum morcovii, păstârnacul, țelina și cartofii. În plus, ciorba de rădăcinoase este ușor de preparat și poate fi adaptată după gusturile […]

Ciorbă de Roșii (Gazpacho Românesc)

Ciorbă de Roșii (Gazpacho Românesc): Rețeta Răcoritoare pentru Zilele Călduroase – ideală pentru zilele călduroase de vară. Această supă rece combină aroma intensă a roșiilor proaspete cu gustul revigorant al legumelor proaspete, oferind o explozie de savoare și nutrienți. Perfectă pentru un prânz ușor sau o cină rapidă, ciorba de roșii este simplu de preparat […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. O sa incerc si eu ciorba de pastai

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.