Gogosele din caise

Printeaza

 

 

O reteta de gogosele din caise, oua, biscuiti, zahar vanilat, unt.Gogosele din caise

Ingrediente :

  • 500 g caise
  • 2 ouă
  • 10 linguri biscuiţi dulci măcinaţi
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 100 g unt

 

Mod de preparare:

Speli caisele, le cureţi de sâmburi şi le căleşti într-o tigaie uscată până se înmoaie, lei apoi caisele de pe foc şi le mărunţeşti sau le pasezi, în piureul obţinut adaugi biscuiţii măcinaţi, ouăle bătu­te şi zahărul vanilat.

Din această compoziţie formezi gogoşele pe care le rumeneşti în untul încins. Le scoţi pe şervete de hârtie care să absoarbă grăsimea, apoi le pudrezi cu zahăr.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.