Paine cu ceapa calita din: faina, apa, sare, ulei, busuioc. Ingrediente: 1 kg făină drojdie de bere (cât o nucă mare) 1/2 l apă minerală sau sifon sare 2 cepe mari 1 ceaşcă mare cu ulei frunze de busuioc Mod de preparare: Curăţaţi ceapa, o tăiaţi peştişori, o căliţi în ulei. Lucraţi la foc […]
Vinete marinate cu ceapa calita din: vinete, ceapa, otet, untdelemn. Ingrediente: 1 vinete 2 cepe mari oţet untdelemn Mod de preparare: Vinetele se curăţă de coaja neagră, se taie felii, se pun într-un vas, se presară sare şi se lasă 30 de minute. După ce au lăsat zeama amară, se storc cu mâna, se […]
Fasole batuta cu ceapa calita din: fasole boabe, ceapa, marar, usturoi, ulei, sare. Ingrediente: 2 căni fasole boabe uscată (cam 1/2 kg) 3-4 cepe 1 bucheţel mărar uscat 1 căpăţână usturoi 2-3 linguri ulei sare Mod de preparare: Fasolea se curăţă de impurităţi şi de boabele sparte sau stricate (înnegrite). Se pun apoi boabele […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.