Supa de varza cu cimbru

Printeaza

Supa de varza cu cimbru din: varza, rosii, ceapa, cimbru, sare, ulei, condimente.

Ingrediente:Supa de varza cu cimbru

  • 1 varză
  • 2-3 roşii
  • 2 cepe
  • 1 crenguţă de cimbru
  • sare
  • 1 lingură cu ulei
  • 1 lingură cu condimente pentru supă

 

Mod de preparare:

Curăţaţi varza de foile veştede, spălaţi-o, tăiaţi-o sferturi şi tocaţi-o fâşii subţiri. Acoperiţi-o cu sare, stoarceţi-o până când lasă suc, spălaţi-o cu apă rece, scurgeţi-o în sită şi puneţi-o să fiarbă în 2 l de apă care clocoteşte.

Tocaţi ceapa peştişori şi puneţi-o la fiert odată cu varza. Fierbeţi acoperit 15 minute, apoi săraţi şi condimentaţi, adăugaţi roşia tăiată felii, după ce aţi curăţat-o de coajă.

Condimentaţi cu o crenguţă de cimbru.

Fierbeţi supa încă 20 minute. Serviţi cu crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.