Maioneza cu spanac

Printeaza

Maioneza cu spanac din: ou, lamaie, ulei, spanac.

 

Ingrediente:

  • 1 gălbenuş
  • zeama de la o jumătate de lămâie
  • ulei
  • zeamă de spanac

 

 

Mod de preparare Maioneza cu spanac:

Se amestecă bine muştaarul cu găl­benuşul, folosindu-se o lingură de lemn, uleiul turnându-se treptat, până ce capătă consistenţă.

Se adaugă zeama de spanac şi zeama de lămâie şi se omogenizează.

 

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.