Salata cu fidea

Printeaza

 

O reteta simpla de salata cu fidea, smantana, rosii, sunca, maioneza, sare si piperSalata cu fidea.

Ingrediente:

  • 50 g smântână
  • 2 roşii
  • 100 g şuncă presată
  • 2 linguri maio­neză
  • sare
  • piper
  • fidea

 

Mod de preparare:

Pui fideaua într-un castron cu apă fiartă pentru 4-5 minu­te, timp în care dai roşiile decojite pe râzătoare. Tai şunca presată cubuleţe, apoi strecori fideaua şi o laşi să se răcească.

Adaugi apoi peste fidea  roşiile pasate, şunca, maioneza şi smântână. Amesteci şi potriveşti de

sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.