Frigarui cu maruntaie din: maruntaie de miel, mate de miel, maghiran, cimbru, sofran, piper, sare, ulei, lamaie, stafide.
Ingrediente:
măruntaie de miel, inclusiv burta, câteva maţe
măghiran
cimbru
şofran
piper
sare
ulei
sucul de la 1 lămâie
câteva stafide
Mod de preparare:
Se spală foarte bine maţele şi măruntaiele în apă cu puţin oţet şi se freacă cu sare.
Se spală din nou foarte bine, doar cu apă. Burta, ficatul, plămânii şi rinichii se taie bucăţi foarte mici şi se spală din nou.
Se lasă să se scurgă bine într-o strecurătoare. Se pun într-o salatieră mai mare şi se amestecă bine cu toate ingredientele, stropindu-se cu sucul de lămâie.
Se trec prin frigărui toate bucăţile, altemându-le.
Peste fiecare frigăruie se rulează maţele şi se leagă la capete.
Frigarui de miel cu rozmarin din: pulpa de mie, ceapa, dovlecel, sare, piper, rozmarin, usturoi, cimbru, ulei, vin. Ingrediente: 1 kg pulpă de miel 8 fire rozmarin verde 1 ceapă 1 dovlecel mic piper negru sare Pentru marinadă: 1 ceapă mică 3 căţei de usturoi 1 linguriţă cimbru uscat 1 linguriţă boabe de coriandru 1 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.