Costita de porc picanta

Printeaza

Costita de porc picanta din: coasta de porc, usturoi, ulei, unt, boia, cimbru, legume.

Ingrediente:

  • 1,5 kg coastă de porc
  • usturoi
  • sare
  • 1 ceaşcă mare cu ulei
  • 1 lingură cu unt
  • boia de ardei
  • cimbru
  • legume fierte

 

Mod de preparare Costita de porc picanta:

Costiţa, fară grăsime, se pune la cuptor, cu boia de ardei şi sare, aşezaţi-o într-o tavă cu apă caldă şi mult usturoi tocat.

Frigeţi-o la foc mare 30 min, întoarceţi-o, condimentaţi cu cimbru şi frigeţi încă 45 min.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.