Tocana din spata de miel

Printeaza

Tocana din spata de miel din: spata de miel, ceapa, laptuci, lamai, oua, faina, ulei, sare, piper, marar, unt.

Ingrediente:Tocana din spata de miel

  • 1 kg spată de miel
  • 500 g ceapă
  • 2 lăptuci
  • 2 lămâi
  • 2 ouă
  • 1 lingură făină de porumb
  • 1 ceaşcă ulei
  • sare
  • piper
  • mărar
  • 2 linguri unt

Mod de preparare:

Se taie carnea în patru bucăţi, se spală şi se căleşte în unt. Se ia cratiţa de pe foc. între timp, se spală, se curăţă, se taie mărunt, se sărează şi se piperează ceapa şi lăptucile.

Se acoperă cu apă şi sie lasă la fiert, la foc slab. Tot în timp ce fierbe carnea se pregăteşte şi sosul „avgolemeno“. Acesta se toarnă în cratiţă,amestecând totul de câteva ori, la foc slab.

Se serveşte caldă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.