Salata pestrita

Printeaza

Salata pestrita din: rosii, castraveti, ceapa, ulei, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Salata pestrita

  • roşii
  • castraveţi
  • ceapă
  • ulei
  • zeamă de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Legumele se spală bine şi se lasă la scurs. Roşiile şi castraveţii, fără coajă, se taie felii şi ceapa curăţată se taie rondele cât mai fine.

Se omogenizează bine şi se stropesc cu sos vinegretă (din patru linguri de ulei, zeama de la o jumătate de lămâie, sare şi piper).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.