Curca umpluta in stil oriental

Printeaza

Curca umpluta in stil oriental din: curca, carne tocata, ficatei de pasare, unt, sare, piper, ceapa, cuisoare, curry, orez.

Ingrediente:Curca umpluta in stil oriental

  • 1 curcă (de aproximativ 5 kg)
  • 500 g carne tocată (de vită sau pasăre)
  • 200 g ficăţei de pasăre (de la curcă şi de pui)
  • 1 ceaşcă unt
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • curry
  • cuişoare pisate
  • ulei
  • orez

Mod de preparare:

Carnea tocată, ficăţeii tăiaţi şuviţe şi ceapa tăiată mărunt, se călesc în unt, adăugându-se cuişoarele, sarea, piperul, curry, după gust şi aproximativ o ceaşcă de orez fiert în apă, cu puţină supă.

Se lasă totul să fiarbă, la foc slab, amestecând din când în când, cam o jumătate de oră. Curca, bine spălată şi curăţată în interior se umple cu acest amestec, se coase şi se lasă la cuptor, la foc slab, timp de trei-patru ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.