Sos de rosii cu margarina

Printeaza

Sos de rosii cu margarina din: faina, rosii, margarina, verdeata, sare.

Ingrediente:Sos de rosii cu margarina

  • 250 g făină
  • 1 kg roşii proaspete sau 100 g bulion pastă
  • 1,5 l supă de legume
  • 200 g margarina
  • 2 legături verdeaţă
  • sare

 

Mod de preparare:

Se zdrobesc mai întâi roşiile cu puţină sare şi se pun la fiert în apă fierbinte. Când au fiert, se adaugă şi supa şi se lasă să dea în clocot.

In timpul fierberii se pun făina dizolvată dinainte în apă şi margarina proaspătă, amestecând bine, să nu se facă cocoloaşe. Se lasă să mai fiarbă încă 30-40 de minute.

In timp ce fierbe, îi puteţi da gust cu câţiva căţei de usturoi sau cu un fir de cimbru.

Când este gata sosul, se strecoară şi se serveşte cu verdeaţă tăiată mărunt.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.