Sufleu de carne cu smantana

Printeaza

Sufleu de carne cu smantana din: carne de vita, gris, oua, unt, sare.

Ingreidiente:Sufleu de carne cu smantana

  • 1 kg carne de vită fără os
  • 300 g gris
  • 10 bucăţi oua
  • 50 g unt
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se fierbe carnea în puţină apă cu sare şi apoi se toacă. După aceea se amestecă cu grisul fiert, gălbenuşurile şi albuşurile bătute spumă. Se aşază în tava unsă, se nivelează şi se pune la cuptor.

Se serveşte imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.