Ardei pane cu branza si bere

Printeaza

 

O reteta de ardei pane cu branza de vaci, oua, bere blonda, ardei gras si salata.Ardei pane cu branza si bere

Ingrediente:

  • 150 g făină
  • 4 ouă
  • 150 ml bere blondă
  • 10 ardei graşi mici
  • 200 g brânză de vaci
  • ulei
  • salată

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu două ouă, un vârf de sare şi berea şi laşi amestecul să se odih­nească 30 de minute. Speli ardeii, îi tai pe lungime, le scoţi seminţele şi îi umpli cu brânza amestecată cu un ou.

Ii treci prin aluatul pregătit anterior şi îi prăjeşti în baie de ulei, îi scoţi pe şervete de hârtie care să le absoarbă grăsimea.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.