Turturele cu sos tomat

Printeaza

Turturele cu sos tomat din: turturele, ceapa, unt, orez, rosii, sare, piper, vin.

Ingrediente:Turturele cu sos tomat

  • 8 turturele
  • 2 cepe tocate mărunt
  • 1 ceaşcă unt
  • 1 cană orez
  • 250 g roşii decojite
  • sare
  • piper
  • 1 cănită vin alb

Mod de preparare:

Turturelele se curăţă, se spală şi se prăj esc în unt. Se stropesc cu vin, se sărează şi se piperează. Se adaugă roşiile trecute prin maşina de tocat şi se lasă să fiarbă înăbuşit.

Turturelele se aşează pe platou. în sosul în care au fost preparate se fierbe orezul, completându-se cu apă cât este nevoie.

Când orezul a fiert, se aşează pe platou, ca garnitură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.