Ciuperci in sos rosu

Printeaza

Ciuperci in sos rosu din: ciuperci, rosii, suc de rosii, patrunjel, ulei, ceapa, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci in sos rosu

  • l kg ciuperci
  • 6 roşii
  • 1 pahar suc de roşii
  • pătrunjel
  • 1 pahar ulei de măsline
  • 1 ceapă mare, tăiată mărunt
  • 2 lămâi
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ciupercile, spălate şi curăţate, se fierb timp de zece minute iîn apă cu puţină sare. Se adaugă sucul de lămâie şi se mai lasă un minut. Se călesc în ulei încins, până ce îşi schimbă culoarea, ceapa şi usturoiul.

Se adaugă sucul de roşii şi roşiile tăiate cubuleţe. Se lasă aproximativ un sfert de oră, amestecându-se din când în când.

Se adaugă ciupercile, aproape de a fi gata, presărându-se cu pătrunjelul tăiat foarte fin.

Se servesc calde, cu garnitură de salată verde.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.