Dovlecei facuti la cuptor

Printeaza

Dovlecei facuti la cuptor din: dovlecei, ceapa, cartofi, usturoi, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Dovlecei facuti la cuptor

  • 4 dovlecei
  • 2 cepe
  • 1 kg cartofi
  • 2 căţei usturoi
  • 1 linguriţă de pătrunjel tocat
  • 1 ceaşcă ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cartofii, ceapa şi dovleceii se curăţă şi se taie felii. Se aşează într-o tavă cu ulei, se sărează, se piperează, se presară cu pătrunjel şi se adaugă usturoiul tăiat mărunt.

Se toarnă două pahare cu apă şi se acoperă cu un capac de aluminiu. Se introduc la cuptor, la foc potrivit, aproximativ trei sferturi de oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.