Orez cu porumb

Printeaza

Orez cu porumb din: orez, supa de carne, porumb, ceapa, cocos, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Orez cu porumb

  • 1 pahar orez înmuiat şi zvântat
  • 1 pahar supă de carne
  • 1 ceaşcă boabe de porumb fiert
  • 1 ceapă tăiată mărunt
  • 1 lingură nucă de cocos rasă
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată mărunt se căleşte în ulei. După ce s-a înmuiat, se adaugă boabele fierte de porumb, lăsându-se pe foc (şi amestecându-se) timp de zece minute. Se adaugă supa de came şi nuca de cocos rasă.

Se lasă pe foc până dă în clocot şi se adaugă orezul, lăsându-se până ce toată supa va fi absorbită de orez. Se amestecă din când în când, cu grijă spre a nu se strivi boabele de porumb.

Se serveşte cald, cu garnitură de frunze de păpădie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.