Corn Whiskey: Este un tip unic de whiskey american, produs din cel puțin 80% porumb și care, spre deosebire de alte tipuri de whiskey, nu necesită maturare în butoaie noi. Acest whiskey este cunoscut pentru gustul său pur și autentic, reflectând tradițiile și metodele de distilare ale primilor coloniști americani. Istoria Corn Whiskey – Originile […]
Pateuri cu ciuperci si menta
PrinteazaPateuri cu ciuperci si menta din: ulei, sifon, sare, zahar, drojdie, faina, ciuperci, ceapa, piper, menta.
Ingrediente:
- 1 pahar cu ulei
- 2 pahare cu sifon sau apă minerală
- sare
- 1 lingură cu zahăr
- drojdie
- 400 g făină
- 6-8 ciuperci mari
- 1 ceapă
- piper măcinat
- sare
- 2 linguri cu ulei
- mentă tocată
Mod de preparare:
Pateuri cu ciuperci si menta: Faceţi un aluat astfel: amestecaţi uleiul cu sifonul, omogenizaţi, adăugaţi sare, drojdia înmuiată în apă caldă, 1 lingură cu zahăr şi faină cernută. Frământaţi un aluat molicel şi lăsaţi-l la dospit.
Căliţi ciupercile cu ceapa în puţin ulei, răciţi, condimentaţi cu sare, piper, mentă tocată. Impărţiţi aluatul în patru, întindeţi foi, umpleţi cu ciuperci, rulaţi, coaceţi în formă neunsă.
Serviţi pateurile tăiate, după ce s-au răcit. Puneţi rulourile cu umplutură pe tava neagră a aragazului cu distanţă între ele, pentru că aluatul creşte prin coacere.
Pofta buna!
Ciorbă de Morcovi și Cartofi Dulci
Ciorbă de Morcovi și Cartofi Dulci – Această rețetă este perfectă pentru orice sezon, oferind o combinație echilibrată de dulceață naturală și bogăție de vitamine. Ideală pentru prânz sau cină, ciorba de morcovi și cartofi dulci este o opțiune sănătoasă și delicioasă pentru întreaga familie. Ingrediente 4 morcovi mari, tăiați rondele 2 cartofi dulci mari, […]