Prajitura cu coacaze si bezea
Printeaza
O reteta de prajitura cu coacaze rosii, bezea, miere, unt, oua, lapte, faina, zahar si praf de copt se serveste rece.
Ingrediente:
- 2 linguri miere
- 120 g unt
- 4 ouă
- 3 linguri lapte
- 270 g făina
- 1 plic praf de copt
- sare
- 200 g zahăr
- 250 g coacăze roşii
Mod de preparare:
Amesteci făina cu praful de copt, untul, gălbenuşurile, mierea, laptele şi un praf de sare şi frămânţi un aluat elastic. Il întinz într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină şi îl coc la foc potrivit, pe trei sferturi. In acest timp baţ albuşurile spumă cu zahărul şi cu un praf de sare.
Adaugi coacăzele spălate şi curăţate de ciorchini întinzi spuma peste aluat şi mai dai la cuptor pentru încă 15 minute.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- prajitura cu coacaze si bezea