Miel cu busuioc si maioneza de usturoi

Printeaza

 

O reteta gustoasa cu carne de miel, busuioc, maioneza de usturoi, vin alb, smantana, ulei si piper se poate servi alaturi un vin rosu.Miel cu busuioc si maioneza de usturoi

Ingrediente:

  • 1 pulpă de miel din spate
  • 2 pahare vin alb
  • 1 pahar smântână
  • 4 căţei usturoi
  • 2 linguri busuioc
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o prăjeşti în ulei. După ce s-a rumenit o pui într-o tavă, presari busuiocul, sare şi piper după gust şi dai la cuptor pentru 20 de minute.

In acest timp cureţi usturoiul, îl pisezi şi-l amesteci cu smântână. Scoţi carnea de miel pe o farfurie şi o aduci la masă ori cu sosul în farfurie sau separat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.