Purcel de lapte umplut
PrinteazaPurcel de lapte umplut din: plamani, ficat de purcel, ceapa, franzela, oua, sare, piper, patrunjel, purcel de lapte.
- plămâni
- ficat de purcel
- ceapă
- 100 g franzelă
- 2 ouă
- sare
- piper pisat
- pătrunjel (pentru umplutură)
Mod de preparare:
Purcelul se pregăteşte lg fel ca în reţeta Purrcel fript întreg, iar umplutura se pregăteşte astfel: se fierb plsămânii şi când sunt gata se pun la răcit; se adaugă ficatul crujd, ceapa călită, franzela înmuiată bine în lapte.
Se dă tcotul prin maşina de tocat. Se pun gălbenuşurile, sarea, piperrul, după gust, pătrunjelul verde tocat mărunt. Se amestecă bine.
La sfârşit se încorporează albuşurile. Cu acest amestec se umple purcelul, se coase şi se frige. Se stropeşte cu grăssime.
Se frige până la rumenirea pielii.
Pofta buna!