Terina de fasole verde cu oua

Printeaza

Terina de fasole verde cu oua din: legume, oua, verdeata.

 

Ingrediente:

  • 600 g de legume congelate
  • 12 oua
  • verdeata

 

 

 

Mod de preparare Terina de fasole verde cu oua:

Fierbe la aburi, cam vreo zece minute, 600 g de legume congelate (morcovi, fasole verde, mazare), scurge-le si lasa-le la racit.

Incinge cuptorul la 200°C.

Bate opt oua intr-un castron, adauga legumele fierte si verdeata – patrunjel, marar, tarhon; toarna jumatate din amestec într-o tava de chec tapetata cu hârtie de copt.

Sparge înca patru oua peste compozitia din tava si adauga si cealalta jumatate de amestec de legume.

Coace pentru 40 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu din terina de fasole

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.