Placinta de peste cu ciuperci

Printeaza

 

O reteta de placinta cu peste, ciuperci, smantana, marar, unt, ou, sare si piper.

Ingrediente:  Placinta de peste cu ciuperci

  • 1 pachet aluat congelat
  • 3 bucăţi de macrou
  • 500 g ciuperci
  • 2 linguri smântână
  • 1 legătură mărar
  • 1 lingură unt
  • 1 ou
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli peştele, apoi îl pui la fiert în apă cu sare pentru 15 minute. Tai feliuţe ciupercile curăţate şi le căleşti în unt. După ce a fiert peştele îl scurgi, îl cureţi de oase şi potriveşti de sare şi piper.

Când ciupercile sunt gata, le amesteci cu smântână şi pui sare după gust. Intinzi jumătate din aluat într-o tavă unsă cu margarină şi tapetată cu făină pui peştele dezosat, apoi ciupercile cu smântână şi acoperi cu aluatul rămas. Ungi plăcinta cu oul bătut şi o dai la cuptor pentru 35 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.