Carne de porc prajita (varianta)

Printeaza

Carne de porc prajita

In tigaie se prăjeşte numai carnea macră.Carne de porc prajita

Aceasta se taaie în bucăţi mărunte sau în felii subţiri, transversal, pe direcţţia fibrelor, şi se pune în tigaie cu puţină grăsime bine înfiebântată.

Se prăjeşte timp de 15-20 de minute, după care se serveşte imediat.

Dacă se răceşte sau dacă se mai ţine în tigaie la cald, carnea se întăreşte şi se înnegreşte, căpătând un aspect puţin apetisant.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.