Snitel de porc pane

Printeaza

Snitel de porc pane din: carne macra, ulei, faina, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:

  • 600 g carne macră
  • ulei
  • 2 ouă
  • făină
  • pesmet
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare Snitel de porc pane:

Carnea se taie în felii, care se bat până se subţiază, după care se presară cu sare şi piper pisat, se dau prin făină, ou bătut, pesmet alb şi se prăjesc pe ambele părţi în ulei bine încins.

Se servesc cu diferite legume sotate sau cu piureuri.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.