Portofele cu ciuperci
PrinteazaO reteta simpla de pui cu ciuperci, ceapa, branza topita, supa de legume, unt, patrunjel si putina sare.
- 1/2 piept de pui
- 6-7 ciuperci
- 1 ceapa mica
- 2 felii de branza topita
- 200 ml supa de legume
- 1 lingura unt
- patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Căleşte ceapa în unt împreună cu ciupercile curăţate şi tăiate felii. Lasă să se înăbuşe bine, după care potriveşte gustul de sare şi aromatizează cu puţină verdeaţă. Separat, taie pieptul de pui pe lungime.
Bate bine, ca pentru şniţele. Aşază pe fiecare bucată de carne câte o felie de brânză topită. Pune câte o lingură cu ciupercuţe.
Ruleză uşor şi prinde cu scobitori. Aşază-le într-o tavă şi stropeşte cu supă de legume. Lasă la cuptor pentru 30-40 de minute.
Poftă bună!