Paste cu ciuperci si verdeata

Printeaza

Paste cu ciuperci si verdeata,  sos rosii, ceapa si patrunjel se servesc calde.

Ingrediente:

  • 2 pachete fidea
  • 1 ceapă medie
  • sos de roşii
  • 200 g ciuperci din conservă sau proaspete
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Paste cu ciuperci si verdeata: Torni apă fier­binte peste fideaua şi o laşi aşa pentru 5 minute. între timp mărunţeşti ceapa, o căleşti în ule­i, apoi adaugi ciupercile feliate şi sosul de roşii.

Amesteci pe foc 5-6 minute. La sfârşit presari verdeaţă.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.