Tarta delicioasa cu carne de miel
PrinteazaO reteta de tarta cu carne de miel, oua, ulei, ceapa, usturoi, nucsoara, sare si piper se serveste calda.
- 1 pachet aluat congelat
- 700 g carne de miel
- 2 felii pâine
- 2 ouă
- 1 lingură ulei
- 1 ceapă
- 1 căţel de usturoi
- nucşoară
- sare
- piper
Mod de preparare:
Treci carnea prin maşina de tocat, o amesteci cu ceapa şi usturoiul tăiate fin şi adaugi nucşoară, sare şi piper după gust.
Adaugi şi pâinea înmuiată şi presată bine, un ou bătut şi amesteci compoziţia.
Tai 3 fâşii din aluatul congelat şi împleteşti un colac pentru tartă.
Ungi o formă de tartă cu ulei, o tapetezi cu jumătate din foaia de aluat rămas şi pui compoziţia de carne.
Acoperi cu aluatul rămas, îi aşezi de jur împrejur colacul împletit şi ungi tarta cu oul rămas bătut.
Dai la cuptor pentru 40-45 de minute.
Pofta buna!